HATAY / REYHANLI - Kurtuluş Ortaokulu

Kurtuluş Ortaokulu

ÖZ KURTULUŞ MAH. MERKEZ 16 SK. KURTULUŞ ILKOKULU BLOK NO 85 REYHANLI / HATAY
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; 1. Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milletine yararlı nesiller, 2. Eğitimin her alanında yeniliklere açık ve yenilikleri uygulayan köy standartlarının üstünde bir okul olabilme, 3. Çağdaş, 4. Bilim ve teknolojinin farkında olan, 5. Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, 6. Nitelikli, sorumluluk bilinci olan 7. Değerlerini yaşayan ve yaşatan, 8. Hoşgörü sahibi 9. Olaylara geniş bir açıdan bakabilen 10. Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, 11. Demokratik ve laik bireyler yetiştirmek.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni gelişmiş, sorumluluk alabilen, iletişimde başarılı, bilimsel düşünebilen, gelişim ve değişime açık, öğrenebilen, araştırmacı, yaratıcı, topluma ve çevreye saygılı, mutlu olmayı bilen öğrencileri topluma kazandırmak.
Öğretmenlerin ulaşımı servis ile sağlanmaktadır.
84 taşımalı öğrencimiz 6 adet servisle taşınmaktadır.
Köy
il merkezine 25km, ilçe merkezine uzaklık 20km